Οργισμένη απάντηση Χαρδαλιά σε συκοφαντίες: Η αλητεία έχει και τα όριά της

by news

Με «μηνύσεις και εξαντλητικές αγωγές» απαντά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς απέναντι σε όσους αναπαράγουν την ψευδή και συκοφαντική είδηση που τον θέλει να είναι μέτοχος σε εταιρεία παραγωγής μασκών.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνει λόγο για αλητεία, ενώ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει οποιαδήποτε συμμετοχή σε οποιοδήποτε εργοστάσιο ή οποιαδήποτε ανάλογη εταιρεία στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή. Επισημαίνει δε ότι προχωρά σε μηνύσεις και εξαντλητικές αγωγές «απέναντι σε ψεκασμένους και ανισόρροπους γραφικούς συνομωσιολόγους».

Στην ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

Επειδή η αλητεία έχει τα όρια της,
επειδή ΟΥΔΕΜΙΑ συμμετοχή έχω σε οποιοδήποτε εργοστάσιο ή
οποιαδήποτε ανάλογη εταιρεία στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή,
επειδή όχι μόνο βίλα δεν έχω (ή είχα ποτέ) αλλά όλα τα χρόνια παραμένω με την οικογένεια μου στο ενοίκιο στον Καρέα,
επειδή όλα αυτά είναι γνωστά και αποδεικνύονται απο το πόθεν έσχες μου που κάθε χρόνο καταθέτω στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές,
έδωσα σήμερα εντολή στον δικηγόρο μου να προχωρήσει σε μηνύσεις και εξαντλητικές αγωγές έναντι οποιουδήποτε αναπαράγει την συγκεκριμένη ψευδή, συκοφαντική “είδηση”!
Δεν κάνω βήμα πίσω στη μάχη απέναντι σε θρασύμια, μικρούς Γκειμπελίσκους, που κρύβονται πίσω από ανώνυμα και ψεύτικα προφίλ, δεν κάνω βήμα πίσω απέναντι σε ψεκασμένους και ανισόρροπους γραφικούς συνομωσιολόγους που απειλούν και συκοφαντούν, και που προσπαθούν με όρους ανύπαρκτων σεναρίων και θεωριών επιστημονικής φαντασίας να υπονομεύσουν την προσπάθεια των Ελλήνων και της πατρίδας μας να τηρήσει τα μέτρα, να ξεπεράσει την κρίση, να κερδίσει την μάχη με τον αόρατο εχθρό!
Ως εδώ! Καμία έκπτωση σε θέματα δημόσιας υγείας, καμία έκπτωση σε ζητήματα προσωπικής αξιοπρέπειας…

 

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα