Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία

53
Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα άρχισε και εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία.

Κανονικά στις θέσεις τους βρίσκονται οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα περισσότερα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι έφοροι εκλογών της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης. Όπως σημείωσαν, η απουσία μελών εφορευτικών επιτροπών σε εκλογικά τμήματα είναι η συνηθισμένη και δεν επηρεάζει την εύρυθμη λειτουργία των εκλογών.

Χωρίς προβλήματα άνοιξαν οι κάλπες και στους νόμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπως δήλωσε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Οργάνωσης και Λειτουργίας της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, Πόπη Μπαλλά.

Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις, παρατηρείται ικανοποιητικός βαθμός συμμετοχής.

Ομαλά διεξάγεται μέχρι στιγμής η εκλογική διαδικασία σύμφωνα και με τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών, Αντώνη Ρουπακιώτη ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο αναπληρωτής υπουργός σημείωσε ότι όλοι όσοι συμμετέχουν στη διαδικασία είναι στην θέση τους.

Απηύθυνε κάλεσμα στους ψηφοφόρους να προσέλθουν στην κάλπη και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. «Οι κάλπες άνοιξαν όμως αυτές αναμένουν τους εκλογείς να ασκήσουν το δικαίωμά τους. Είναι δικαίωμα και υποχρέωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr