Ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τον Δημήτρη Μάντζο και τους πλειστηριασμούς

Μετά τον Κώστα Σκανδαλίδη, ο οποίος είπε στο Mega για τη συμμετοχή της Λούκας Κατσέλη στο διοικητικό συμβούλιο ενός fund και τον Μανώλη Οθωνα, ο οποίος μίλησε για στελέχη του πολιτικού περιβάλλοντος του Αλέξη Τσίπρα που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στους πλειστηριασμούς, ήρθε η σειρά του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Σπυρόπουλου να στρέψει τα βέλη του στην πρώην υπουργό Οικονομικών. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Σπυρόπουλος είπε ότι «είναι ντροπή αυτό που κάνει η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ» και ρώτησε: «Έχουν να μας πουν τίποτα για την κ. Κατσέλη, η οποία βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο ενός fund στην Ελλάδα; Πριν από λίγο καιρό, ο κ. Τσίπρας μαζί με την κ. Κατσέλη παρουσίασαν σε εκδήλωση, τη θέση τους, για την προστασία της πρώτης κατοικίας και το ιδιωτικό χρέος. Σε μία συνέντευξή του, πρόσφατα, είχε πει ότι εάν σχημάτιζε κυβέρνηση θα της έδινε και υπουργείο. Τι σημαίνει αυτό;»

Ο κ. Σπυρόπουλος συμπλήρωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο πρώτος που άνοιξε την πόρτα στα funds και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. «Δεν είναι τυχαίες αυτές οι επιθέσεις που γίνονται. Ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν ήταν στην κυβέρνηση, εφήρμοσε μία συγκεκριμένη πολιτική, για τα funds και τη μη προστασία της πρώτης κατοικίας, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ. Προσπαθεί τώρα ο κ. Τσίπρας και η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα στον πανικό και την απελπισία τους, να αναδείξουν ένα θέμα το οποίο δεν υπάρχει, ενώ έχουν τεράστιες ευθύνες για το που οδηγήθηκαν χιλιάδες δάνεια Ελλήνων πολιτών» κατέληξε.