Τον προκριματικό αγώνα του Λευτέρη Πετρούνια στο αγώνισμα των κρίκων, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, παρακολούθησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Μετά το τέλος της προσπάθειας του έλληνα ολυμπιονίκη στην ενόργανη γυμναστική, ο πρωθυπουργός μίλησε για την χθεσινή πολυσυζητημένη Τελετή Έναρξης και για τα αθλήματα που πρόκειται να παρακολουθήσει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε «πολύ εντυπωσιακή» την τελετή και πρόσθεσε ότι κάποια επιμέρους αισθητικά στοιχεία μπορεί να μην τους άρεσαν πολύ, αλλά η Τελετή Έναρξης στην Αθήνα αποτελεί σημείο αναφοράς. «Ήταν ίσως καλύτερα σχεδιασμένο για την τηλεόραση, παρά για τους θεατές που παρευρέθηκαν εκεί», είπε ο πρωθυπουργός.

Για τον Λευτέρη Πετρούνια τόνισε ότι καταλαβαίνει τη δυσκολία των κρίκων όταν βλέπεις ζωντανά αυτό το αγώνισμα και πρόσθεσε ότι «ο Λευτέρης είναι πολύ εντυπωσιακός αθλητής. Ευχόμαστε τα καλύτερα», ενώ έκανε γνωστό ότι θα μείνει με τη συζυγό του στο Παρίσι, μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής και θα παρακολουθήσουν το πόλο, λίγο τένις και κολύμβηση.