Άνθρακας ο Θησαυρός του ΣΥΡΙΖΑ, που επιχείρησε να στήσει σενάριο διαπλοκής αξιοποιώντας ισχυρισμούς του υπόδικου Φουρθιώτη. Η απελπισία της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι τέτοια που δεν δίστασε να ” υιοθετήσει” τον άλλοτε μάνατζερ της πορνοστάρ Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Τους διέφυγε για ακόμα μια φορά πως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Ο ίδιος ο Γιώργος Γεραπετρίτης ο οποίος άδικα στοχοποιήθηκε παρουσίασε τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία που υποδεικνύουν άλλη μια απόπειρα σκευωρίας από το ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στη Βουλή.  Χαρακτηριστικά τόνισε:

“Ήμασταν και ήμουν τόσο κοντά στον κύριο Φουρθιώτη που:

Απορρίφθηκε το αίτημα του σταθμού του να εκπέμπει στην Ελλάδα με άδεια άλλου κράτους μέλους.

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων έδωσε εντολή ελέγχου στον ΣΕΠΕ και τον ΕΦΚΑ για την τήρηση της ασφαλιστικής νομοθεσίας

Mε πρωτοβουλία του Υπουργού Εργασίας διαβιβάστηκε ο φάκελος στον ΣΔΟΕ για έλεγχο

Mε πρωτοβουλία του Υπουργού Εργασίας διαβιβάστηκαν στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου να διερευνηθούν οι προκύπτουσες τυχόν ποινικές ευθύνες από την υποβολή υπεύθυνων δηλώσεων στο πλαίσιο του μηχανισμού «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».

Συνελήφθη και προφυλακίστηκε επί των ημερών μας

Ο Γεραπετριτης κατέθεσε μήνυση σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμηση 29-4-21

Δεν κάναμε κανένα χατίρι στον Φουρθιώτη και για τον λόγο αυτό στράφηκε εναντίον μας. Αντιθέτως, ο ΣΥΡΙΖΑ το υιοθετεί πολιτικά, όπως και το Documento, αναπαράγοντας προϊόντα υποκλοπών”