Σε μία κίνηση στήριξης στους πλημμυροπαθείς του Βόλου που επλήγησαν από τις πλημμύρες των δύο απανωτών κυμάτων κακοκαιρίας τις τελευταίες ημέρες, ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ ΑΕ), με πρωτοβουλία του διευθύνοντος συμβούλου του Απόστολου Αποστολάκου και κατόπιν επικοινωνίας με τον αντιδήμαρχο Βόλου, παρέδωσε στη δημοτική Αρχή την περασμένη Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 16.000 φιάλες εμφιαλωμένου νερού του 1,5 λίτρου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. 

Σημειώνεται, ακόμα, πως η παράδοση έγινε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, με παραλήπτη τον αντιδήμαρχο Πρασίνου, ο οποίος ευχαρίστησε την Διοίκηση και τους εργαζόμενους του ΟΚΑΑ για την πρωτοβουλία τους. 

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ, ανέφερε ότι ο Οργανισμός στέκεται δίπλα στους πολίτες του Βόλου, όπως και σε όλους τους πολίτες ανά την επικράτεια που χρειάζονται υποστήριξη.

Όπως τονίζει, πιο συγκεκριμένα, ο κ. Αποστολάκος, όλοι μαζί μπορούμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων του ο καθένας, να συνδράμουμε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Στον ΟΚΑΑ αυτό το κάνουμε πράξη, τόσο στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης, αλλά και της προσωπικής στάσης ζωής της Διοίκησης και των εργαζομένων.