Όχι ότι δεν το περιμέναμε ότι οι… όλοι της επικράτειας οι ψεκασμένοι και οι αρνητές είναι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και των ακροδεξιών σχημάτων και κομμάτων, αλλά μας εντυπωσιάζει το εύρημα των «λευκών» και των… «πουθενάδων» της κατηγορίας του «δεν ξέρω -δεν απαντώ».

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της ΑΛΚΟ για λογαριασμό του OPEN, οι ανεμβολίαστοι- «αντιστασιακοί» που ανθίστανται στα… σχέδια του σατανά ρίχνουν δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ (27% παρακαλώ) εν αντιθέσει με τους «συντηρητικούς» νεοδημοκράτες που είναι μόλις 7%!

Μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και την «Προοδευτική Συμμαχία» του, «κολαούζοι» οι πολιτικές δυνάμεις που και στο παρελθόν κάτω από άλλη ταμπέλα έκλειναν το μάτι στην κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου. Ας μη ξεχνάμε ποια ήταν η κυβέρνηση και ποιος ήταν ο Πρωθυπουργός που έβγαλε από τη φυλακή τους χρυσαυγίτες.

Όσο για τους «λευκούς» και τους «πουθενάδες», δεν θέλουν να ξέρουν ότι οι 9 στους 10 που κολλάνε και διασωληνόνονται ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, Ελληνική Λύση και Χρυσή Αυγή. Αυτοί ως επί το πλείστον ψηφίζουν… μοναστηριακά. Όλοι μαζί όμως σχηματίζουν ένα ευρύ αντιδραστικό μέτωπο.

Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά μας έχουν πρήξει κάποιοι «σοβαροί» αναλυτές ότι ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ επανασχεδιάζουν την πολιτική τους στάση ώστε να προσεγγίσουν το Κέντρο και τη μεσαία τάξη. Εδώ ταιριάζει το… πες μου τους φίλους σου να σου πως ποιος είσαι.

Easy Writer