Η δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν σταματά στις γιορτές. Σήμερα και αύριο διεξάγονται αγώνες της Premier League και της La Liga.

Ξεχωρίζουν το σημερινό ματς Λίβερπουλ-Λέστερ (22:00) και οι αυριανές αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα-Εσπανιόλ (15:00), Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον (17:00) και Βιγιαρεάλ-Βαλένθια (17:15) με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

 

Ποδαρικό στο 2023 με Premier League και Ligue 1

 

Την Πρωτοχρονιά παίζουν μπάλα η Premier League και η Ligue 1. Τις πιο δυνατές αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος, Μονακό-Μπρεστ (16:00) και Λανς-Παρί Σεν Ζερμέν (21:45).

Αμέτρητες είναι οι στοιχηματικές επιλογές που έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα για να ποντάρουν σε σούπερ αποδόσεις στους αγώνες της Premier League, της La Liga και της Ligue 1.

Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται είναι και αυτά για τον νικητή των κόρνερ, τη διαφορά νίκης, το ακριβές σύνολο γκολ, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, το ημίχρονο-τελικό & Goal/No Goal, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη διπλή ευκαιρία & Goal/No Goal.

 

Κάθε μέρα ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

 

Καθημερινά το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα καταστήματα ΟΠΑΠ ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για επιλεγμένους αγώνες.

Δείτε τις προσφορές για τα σημερινά παιχνίδια:

Γουέστ Χαμ-Μπρέντφορντ: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
Λίβερπουλ-Λέστερ: Να σκοράρει ο Ντάργουιν Νούνιες – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

Ρεάλ Βαγιαδολίδ-Ρεάλ Μαδρίτης: Να σκοράρει ο Βινίσιους Ζούνιορ – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

Θέλτα-Σεβίλλη: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
Μπράγκα-Μπενφίκα: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

Ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός απόψε στη Euroleague

 

Στη Euroleague η χρονιά κλείνει με το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων. Απόψε, στις 21:00, στο ΟΑΚΑ, αρχίζει το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα, μεταξύ άλλων, για το χάντικαπ πόντων, τους Over/Under πόντους του αγώνα, τον νικητή του αγώνα σε συνδυασμό με τους συνολικούς πόντους, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, τον σκόρερ του πρώτου πόντου, την πρώτη ελεύθερη βολή, τον αριθμό των περιόδων που θα κερδίσει η γηπεδούχος και η φιλοξενούμενη ομάδα, το ακριβές σκορ των περιόδων.