Ο ξαφνικός «έρωτας» του Αντώναρου για τη Ντόρα!

by theodosis

Ο Ευάγγελος Αντώναρος γνωστός «προβλεψάκιας» (αρκεί να θυμίσουμε τις προεκλογικές του προβλέψεις), προέβλεψε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη σύντομα θα αναλάβει ρόλο συντονίστριας στην κυβέρνηση Μητσοτάκη! Πέραν της προβοκάτσιας στην ανάρτησή του αναφέρεται και σε δύο «άριστους» τους οποίους καλεί να παραιτηθούν ώστε να μην τον αναγκάσουν να τους αποκαλύψει. Γράφει επί λέξει:

«Η απομάκρυνση (γιατί φυσικά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για παραίτηση) Διαματάρη είναι περισσότερο πολυδιάστατη για όσους ξέρουν πρόσωπα και πράγματα και ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ.

Έρχονται κι άλλες αποκαλύψεις ΚΑΙ για άλλους μη εκλεγμένους ΑΡΙΣΤΟΥΣ ( όπως με πληροφορούν οι πηγές μου). Γι αυτό θα συνιστούσα σε δύο από αυτούς να παραιτηθούν για προσωπικούς λόγους πριν τους αποκεφαλίσουν. Για την ώρα δεν θα πω περισσότερα.

Τέλος: Πριν συμπληρωθεί τρίμηνο από σήμερα ο Μητσοτάκης θα έχει εξαναγκασθεί εκ των πραγμάτων να αναθεωρήσει την απόφαση του και να καλέσει την Ντορα Μπακογιάννη στη κυβέρνηση και να της αναθέσει τον συντονισμό του τομέα Εξωτερικών και Άμυνας όπου ο ίδιος αλλά κι όσοι τον συμβουλεύουν στο παρασκήνιο — και κάποιοι από μας ξέρουμε ποιοι είναι — είναι επιεικώς ανεπαρκείς».

Δεν ξέρω αν όλα αυτά είναι για γέλια, αλλά σίγουρα αποτελούν μάθημα σε όσους μοιράζουν χαρτοφυλάκια σε ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους αστέρες του πολιτικού πενταγράμμου. Διότι εμείς μπορεί να διασκεδάζουμε, αλλά κάποιοι τους χρεώνονται…

Easy Writer

 

Σχετικα Αρθρα