Ο Τζανακόπουλος απειλεί με εκκαθαρίσεις στο Δημόσιο (ηχητικό)

by news

Τη δόξα του Πολάκη φαίνεται πως ζήλεψε ο Γραμματέας της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος. Στο πλαίσιο αυτό “υποσχέθηκε” στους συντρόφους του πως όταν το κόμμα επανέλθει στα πράγματα τότε θα προχωρήσει σε «εκκαθαρίσεις» στον χώρο της δημόσιας διοίκησης.

Άφησε δε να εννοηθεί, όπως αποκαλύπτουν τα parapolitika.gr,  πως αυτό δεν συνέβη την προηγούμενη πενταετία επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν υπό πίεση και έπρεπε να ανταποκριθεί στα κελεύσματα των δανειστών.

Σύμφωνα με τον κ. Τζανακόπουλο, ο οποίος μίλησε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο, η δεύτερη φορά αριστερά θα πρέπει να ειναι αμείλικτη απέναντι σε όσους τα προηγούμενα χρόνια από το χώρο της δημόσιας διοίκησης υπονόμευσαν τις πολιτικές πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ απογειώνοντας έτσι τις εκδικητικές τάσεις που υπάρχουν στους κόλπους του κόμματος το τελευταίο διάστημα.

Άραγε με ποιο τρόπο θα συμβεί αυτό; Με απολύσεις δημοσίων λειτουργών, που μπορεί να χαρακτηριστούν «εχθροί» του αριστερού καθεστώτος;

Ακολουθεί το σχετικό ηχητικό:

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα