Στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε και ο πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει ξεσπαθώσει  και βασική του ασχολία είναι να υβρίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την διαγραφή του. 

Παρά τις εσωκομματικές αντιδράσεις, οι οποίες μάλιστα ήταν έντονες, Ο κ Τσίπρας επέλεξε να ανταμείψει την σταθερά υβριστική στάση του, απέναντι στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σε προσωπικό επίπεδο και την εν γένει συμπεριφορά του απέναντι στην Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της.

Ο κατά δήλωσή του….Καραμανλικός που βρέθηκε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μέσω του ψηφοδελτίου επικρατείας όπου τον είχε τοποθετήσει ο Κώστας Καραμανλής, είδε το φως της Αριστεράς και μπήκε, ξεχνώντας όσα έλεγε στο παρελθόν ο ίδιος για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ανακοίνωσε Αντώναρο ο ΣΥΡΙΖΑ

Έκπληξη αποτέλεσε η υποψηφιότητα του Ευάγγελου Αντώναρου στις προσεχείς εκλογές, που ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ λίγο μετά το τέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή θα διεκδικήσει τον σταυρό στην Ανατολική Αττική.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τις προηγούμενες ημέρες κρατούσε ως μυστικό τη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια, αν και ο ίδιος ο κ. Αντώναρος διέρρεε ότι διατηρεί ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την ηγεσία της Κουμουνδούρου και ότι προτίθεται να κατέλθει στις εκλογές.

Ο κ. Αντώναρος διετέλεσε πολύ στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Ωστόσο, επί μακρόν έχει πλήρως αποστασιοποιηθεί.