«Ο ελληνικός λαός μας έδωσε χθες εντολή να αλλάξουμε την Ελλάδα, θα την τηρήσουμε στο ακέραιο», δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μέγαρο, και πρόσθεσε: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας».

Αμέσως μετά την ορκωμοσία του ο κ. Μητσοτάκης κατευθύνθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου τον περίμενε στην κορυφή της σκάλας ο απελθών πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέβηκε με ταχύ βήμα, αντάλλαξε σύντομη χειραψία για τους φωτογράφους με τον Αλέξη Τσίπρα και στην συνέχεια ο κ. Τσίπρας τον συνόδευσε στο εσωτερικό του Μεγάρου Μαξίμου.Ο Τσίπρας παραδίδει στον Κυριάκο Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseisΟ Τσίπρας παραδίδει στον Κυριάκο Μητσοτάκηtomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Ο Τσίπρας παραδίδει στον Κυριάκο Μητσοτάκηtomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseisΟ Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίστηκε πρωθυπουργός ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, Ιερώνυμου, στη 1:00 το μεσημέρι.

Στην ορκωμοσία του κ. Μητσοτάκη ήταν η οικογένειά του, η σύζυγός του και τα τρία παιδιά του καθώς και οι στενοί του συνεργάτες.