Ο Τέρυ βρήκε στο ΣΥΡΙΖΑ το ταίρι του

348

Ο Τέρενς Σπένσερ Νικόλαος Κουίκ, τελικά κατάφερε να βρει μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, δίπλα στους Τσακαλώτο, Κατρούγκαλο, Ζαχαριάδη, Ξενογιαννακοπούλου, και την… «δεν είμαστε όλοι ίδιοι» Ανέττα Καβαδία. Όλοι οι καλοί χωράνε, αρκεί εκτός από «καλοί» να είναι και «ευέλικτοι», όπως στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Τέρυ.

Και μια και όλοι θυμούνται τις δηλώσεις του πρώην στυλοβάτη των ΑΝΕΛ και του Πάνου Καμμένου, τότε που έλεγε ότι αισθάνεται προσβεβλημένος όταν τον ρωτούν για πιθανή συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ, να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο happy traveller τη… κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Το 1986, πριν γοητευθεί τον Μιλτιάδη Έβερτ, ήταν στέλεχος του Κόμματος των Φιλελευθέρων του Νικήτα Βενιζέλου και διευθυντής του γρ. Τύπου του κόμματος. Με το αζημίωτο φυσικά.

Από τότε μέχρι και σήμερα κανείς δεν μπορεί να συναγωνιστεί τις επιδόσεις του στο άλμα από το ένα κόμμα στο άλλο και στις “γαργάρες” των κατά καιρούς δηλώσεων, πλην του Θανάση Παπαχριστόπουλου που συμπτωματικά συνέπεσε με τον Τέρυ να βρίσκεται μαζί του στα χαρακώματα του αντιμνημονιακού αγώνα. Εξ συμπτώσεως επίσης εξελέγη βουλευτής τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά από την παραίτηση του Παπαχριστόπουλου. Ο ένας έφευγε ψηφίζοντας τη συμφωνία των Πρεσπών και ο άλλος έμπαινε προκειμένου να συμπληρώσει τα ένσημα.
Ο σύντροφος Τέρενς Σπένσερ Νικόλαος Κουίκ είναι πλέον υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά», αλλά ο σύντροφος Κουίκ είναι ξεχασιάρης…
Easy Writer