Ο σύντροφος Ανδρουλάκης μήπως άκουσε την ομιλία της συντρόφισσας Κωνσταντοπούλου και του συντρόφου Χαρίτση- αφήνω το σύντροφο Φάμελλο εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας λόγω ανηκέστου αριστερίτιδας- μπας και συνειδητοποιήσει που τον οδηγεί η εχθροπάθεια του για τον Μητσοτάκη;
Η συντρόφισσα Κωνσταντοπούλου έχει ξεπεράσει προ πολλού τη κουλτούρα του πρασινοφρουρού του 1974, οπότε λογικά ο σύντροφος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά βάθος το απολαμβάνει μια και ο λόγος της συνάδει με τον Κόρμπιν που κρύβει πίσω από το δήθεν σοσιαλδημοκρατικό προφίλ που πλασάρει.
Ο σύντροφος Χαρίτσης, με αυτά που είπε, θύμισε κάτι πασόκους της περιόδου του εισοδισμού στο ΠΑΣΟΚ, όπου η τάση των τροτσκιστών επέβαλε πολλές από τις τότε θέσεις του Κινήματος (ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, η Ευρώπη των μονοπωλίων, στις 18 Σοσιαλισμός, κλπ). Οπότε η περίπτωσή του, επίσης ταιριάζει στον ριζοσπαστισμό που επιμελώς φροντίζει να κρύβει ο σύντροφος Ανδρουλάκης.
Συνεπώς το ΠΑΣΟΚ του συντρόφου Ανδρουλάκη δεν έχει ουσιαστικές διαφορές από το ΣΥΡΙΖΑ, τη Νέα Αριστερά και την Πλεύση Ελευθερίας. Κάνει λάθος ο πρωθυπουργός που τον χαρακτήρισε «ουρά» του Φάμελλου, του Χαρίτση και της Κωνσταντοπούλου. Είναι όμοιος και απαράλλακτος με όλους αυτούς και με τους άλλους που εάν ήταν στη βουλή (Βαρουφάκης, Κασσελάκης) οι τέσσερις θα είχαν γίνει έξι και σέξι.
Για να τελειώνουμε με το παραμύθι που κυκλοφορεί υπό μορφή βιβλίου τσέπης, ότι ο κορμός του ΠΑΣΟΚ είναι το Κέντρο : Το ΠΑΣΟΚ από ιδρύσεως ανήκε στην Αριστερά, και μάλιστα στην… οριεντάλ Αριστερά. Από το ΠΑΣΟΚ προήλθε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ (μαζί με τα πολιτικά του υποκαταστήματα) επιστρέφει στη μήτρα από την οποία βγήκε. Τόσο απλά.
Συνεπώς στο εξής όσοι κεντρώοι είχαν μείνει στο ΠΑΣΟΚ θα πρέπει, είτε να τη κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια είτε να συνηθίσουν στην ιδέα ότι θα συγκατοικήσουν με τον Πολάκη, τον Τζανακόπουλο, τον Ηλιόπουλο και τους έκπτωτους του κομμουνιστικού κινήματος.
Easy Writer