Στην Ελλάδα συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του και ταξιδεύοντας με την εντυπωσιακή του θαλαμηγό «CG Mare», μήκους 27 μέτρων.
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου έκανε μία σύντομη στάση ανοιχτά από τις Ροβιές, στη βόρεια Εύβοια, χωρίς να προσεγγίσει την ξηρά, καθώς δεν υπήρχαν οι απαραίτητες λιμενικές υποδομές για να δέσει το πολυτελές σκάφος του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το «CG Mare» εθεάθη την Παρασκευή 11 Ιουλίου στα ανοιχτά της Σκιάθου, χωρίς – τουλάχιστον μέχρι στιγμής – να έχει υπάρξει εμφάνιση του Ρονάλντο ή της οικογένειάς του στην ξηρά. Το ζευγάρι φαίνεται να προτιμά τη διακριτικότητα και την ιδιωτικότητα των διακοπών εν πλω.
Η άφιξη του Ρονάλντο στην Ελλάδα έγινε λίγα 24ωρα μετά το κύμα αντιδράσεων που προκάλεσε η απουσία του από την κηδεία του συμπατριώτη του Ντιόγκο Ζότα. Ο Πορτογάλος σταρ επέλεξε να ταξιδέψει από τη Μαγιόρκα και φωτογραφήθηκε στις ισπανικές ακτές, γεγονός που πυροδότησε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μαζί του βρίσκεται η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, η οποία μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές, ανεβάζοντας stories στα social media που αποτυπώνουν στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης πάνω στο πολυτελές σκάφος.