Ο πατριωτισμός είναι λέξη “ενοχική”, κατά τον ΣΥΡΙΖΑ της αντιπολίτευσης. Για τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως, τον κυβερνητικό ήταν λέξη ιερή.

Ετσι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ της αντιπολίτευσης πυροβολεί την κυβέρνηση γιατί την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, η Βουλή “ντύθηκε” με εικόνες της Παναγίας και πολεμικών οχημάτων.

Ξεχνώντας οι συριζαίοι τις φιέστες που έστηναν στο προαύλιο της Βουλής. Ξεχνώντας ότι “προσκυνούσαν” στον πατριωτισμό όταν συγκυβερνούσαν με τον “μπούλη” (έκφραση του Τσίπρα). Τέλος, ξεχνάνε οι έξαλλοι συριζαίοι, ότι τα ένδοξα χρόνια της εθνοσωτηρίου συγκυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κάθε τόσο ο Τσίπρας και ο Καμμένος έβαζαν στολές παραλλαγής και “πουλούσαν” πατριωτισμό ανά τα στρατόπεδα της Ελλάδας.

Τότε όμως ήταν αλλιώς. Τότε ο πατριωτισμός ήταν καλός κι “ωφέλιμος”, αλλά για… πάρτη τους. Τώρα είναι “ενοχλητικός”. Δεν “πουλάει”.

ΥΓ. Μα κι αυτός ο Τασούλας, χάθηκε να “ντύσει” τη Βουλή με πλάνα από την εισβολή του Ρουβίκωνα στο προαύλιο του κοινοβουλίου.  Άγαλμα θα του είχαν στήσει σήμερα στην Κουμουνδούρου και στα Εξάρχεια.