Ο Μιλτιάδης Παπασταματίου νέος Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας στο ΓΝΝΙ «Αγία Όλγα»

by MANIFESTO
Ο Διευθυντής του Χειρουργικού Τμήματος Δρ. Μιλτιάδης Ι. Παπασταματίου,  είναι ο νέος Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας  του Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας “Κωσταντοπούλειο – Πατησίων” πρ. “Αγ. Όλγα”. 
Η απόφαση αυτή  κοινοποιήθηκε στις 17/12/2020 από τον Διοικητή της Α΄ΥΠΕ μετά από εισήγηση του Διοικητή του Νοσοκομείου. 
 
Ο κ. Παπασταματίου υπηρετεί πολλά χρόνια με ευσυνειδησία και άριστο επαγγελματισμό ως Δ/ντής Χειρουργός, είναι Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, είναι Πρόεδρος του Επαγγελματικού Συμβουλίου της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας και έχει διατελέσει Προεδρεύων ΔΣ του Νοσοκομείου ΘΠ η “Παμμακάριστος” και Διοικητής  του ΓΝΝΘ η “Σωτηρία”.
 
«Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά η Διεύθυνση της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας «ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ – ΠΑΤΗΣΙΩΝ» πρ. «Αγία Όλγα». Επιθυμία μου είναι από το πόστο αυτό,  με τη βοήθεια της Διοίκησης και τη συνεργασία όλου του προσωπικού του Νοσοκομείου, να παραχθεί έργο αξιόλογο σε όλους τους τομείς λειτουργίας μας προς όφελος των ασθενών. Καλές γιορτές και χρόνια πολλά» έγραψε ο ίδιος σε Facebook και Twitter.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα