Ο ολοκληρωτισμός είναι ηλίθιοι!

66
wuhan tomanifesto.gr

Οι αποκαλύψεις του CNN για το ρόλο που διαδραμάτισε το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας στην απόκρυψη ζωτικών στοιχείων για τον κορωνοϊό, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω ξεκίνησε από τη Κίνα, δείχνει νοοτροπίες και αντιλήψεις που αποτελούν κυρίαρχο χαρακτηριστικό γνώρισμα των ολοκληρωτικών καθεστώτων.

Αυτές οι αποκαλύψεις ίσως «βοηθήσουν» την ελληνική κομμουνιστική αριστερά να κατανοήσει την γελειότητα των δικών της «αποκαλύψεων» για τη δήθεν απόκρυψη στοιχείων από την κυβέρνηση για τα «διπλά βιβλία» των κρουσμάτων. Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.

Διότι ολοκληρωτικές αντιλήψεις και νοοτροπίες ευδοκιμούν συνήθως στα δικά τους «χωράφια» και στα «χωράφια» των φίλων τους λαϊκιστών, ψεκασμένων και ακροδεξιών. Στα φιλελεύθερα καθεστώτα δεν υπάρχουν τέτοιες λογικές. Απόδειξη αυτού, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και οι ψεκασμένοι λαϊκιστές, διαλαλούν ανενόχλητοι την «πραμάτια» τους, ακριβώς γιατί βρίσκονται στην Ελλάδα και όχι στη Κίνα.

Πολύ απλά, ακόμα κι ένας ηλίθιος αντιλαμβάνεται, ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Το γεγονός ότι, όλοι αυτοί  έχουν λόγο και μιλάνε, και λένε ό,τι τους κατέβει και υπάρχει κόσμος που τους παίρνει στα σοβαρά, θέτει ένα σοβαρό ερώτημα: Μήπως στην Ελλάδα είμαστε για δέσιμο;

Easy Writer

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr