Ο Νίκος Σίμος αναλαμβάνει το κανάλι της Βουλής: Σε γνωστά λημέρια ο έμπειρος δημοσιογράφος

143
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Ο Νίκος Σίμος αναλαμβάνει το κανάλι της Βουλής Σε γνωστά λημέρια ο έμπειρος δημοσιογράφος

Στα χέρια του πολύπειρου δημοσιογράφου Νίκου Σίμου φαίνεται ότι καταλήγει, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, αναφορικά με το πρόσωπο που θα αναλάβει τα ηνία του καναλιού της Βουλής.

Πρόκειται, κατά κοινή παραδοχή, για μια εξαιρετική επιλογή, δεδομένης τόσο της πολύχρονης δημοσιογραφικής εμπειρίας που διαθέτει ο κ. Σίμος, όσο και του γεγονότος ότι έχει περάσει (ξανά) από το κανάλι της Βουλής, έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους εργαζόμενους.

Επί της ουσίας μιλάμε για δοκιμασμένη λύση, που έχει ως στόχο να επαναφέρει στην κανονικότητα (και) το κανάλι της Βουλής, το οποίο δεν εξαιρέθηκε από τη γενικότερη ταλαιπωρία που επικράτησε σε όλα τα πεδία του δημόσιου βίου επί των ημερών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr