Ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας όλων των εποχών και ένας από τους κορυφαίους του κόσμου συνεργάζεται πλέον με το ποδόσφαιρο της χώρας του.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ ο οποίος είναι ανιψιός παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, θα διαθέτει έναν καινούριο χώρο στο μουσείο που βρίσκεται στη Μαγιόρκα και φέρει το ονοματεπώνυμό του (Rafa Nadal Academy) για τις δυο μεγαλύτερες κατηγορίες ποδοσφαίρου της Ισπανίας.

Συγκεκριμένα θα φιλοξενεί έκθεση που θα περιλαμβάνει έναν πάγκο για να νιώθουν οι επισκέπτες σαν πραγματικοί επαγγελματίες παίκτες, τις φανέλες των πρωταθλητών των προαναφερόμενων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, μια διαδραστική οθόνη όπου οι επισκέπτες του μουσείου μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο από τους συλλόγους των δύο πρωταθλημάτων, επίσημες μπάλες και τρόπαια αγώνων.

Το Μουσείο Ράφα Ναδάλ περιέχει εκτός από τα τρόπαια του καταξιωμένου αθλητή τένις, αναμνηστικά και αντικείμενα που έχουν δοθεί από μεγάλες μορφές του παγκόσμιου αθλητισμού, όπως οι Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μάικλ Τζόρνταν, Πάου Γκασόλ, Γιουσέιν Μπολτ, Τάιγκερ Γουντς,  Ρότζερ Φέντερερ, και  Σερένα Γουίλιαμς.

https://twitter.com/LaLiga/status/1542786494175264769?cxt=HHwWgoCy2Y6JiukqAAAA