Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 9:45 θα έχει συζήτηση με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου του «The Upfront Initiative», στο Ωδείο Αθηνών.

Το συνέδριο «The Upfront Initiative», είναι πρωτοβουλία της LiFO και της Tsomokos και φέτος πραγματεύεται την ισότητα, συμπερίληψη, ποικιλομορφία και ορατότητα στον εργασιακό χώρο.

Την πολύ σημαντική αυτή πρωτοβουλία στηρίζει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στο πλαίσιο του συνεδρίου θα ανοίξει τη συζήτηση για την οριστική εξάλειψη του ρατσισμού στους εργασιακούς χώρους, με συντονισμό δεσμεύσεων από την πλευρά της Πολιτείας.

Μεταξύ των έως τώρα επιβεβαιωμένων ομιλητών συγκαταλέγονται οι: Δόμνα Μιχαηλίδου, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σταύρος Ν. Παπασταύρου, Υπουργός Επικρατείας, Στέφανος Κασσελάκης, Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Το “παρών” θα δώσουν επίσης οι: Γιώργος Καπουτζίδης, Σεναριογράφος, Σκηνοθέτης, Ηθοποιός, Ναταλία Γερμανού, Παρουσιάστρια, Φώτης Σεργουλόπουλος, Ηθοποιός, παρουσιαστής, επιχειρηματίας, Ελένη Φουρέιρα, Καλλιτέχνιδα και Ράνια Τζίμα, Δημοσιογράφος – Παρουσιάστρια, Mega Channel.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια των συζητήσεων αφορούν στον φόβο στο εργασιακό περιβάλλον, στη συμπερίληψη των γυναικών, στην ψυχική υγεία και τις εργασιακές προκλήσεις, στη γονεϊκότητα, στις πρακτικές και τις προκλήσεις για την επόμενη μέρα της ορατότητας και των δικαιωμάτων.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση δωρεάν πατήστε ΕΔΩ για την εγγραφή σας