Τριήμερη παρουσία του πρωθυπουργού στο ακριτικό νησί, με επισκέψεις σε έργα και συμμετοχή στις εκδηλώσεις της Κυριακής.

Στο Καστελλόριζο έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινώντας την τριήμερη παρουσία του στο ακριτικό νησί, η οποία θα κορυφωθεί την Κυριακή με τις επίσημες εκδηλώσεις για την 83η επέτειο της Απελευθέρωσης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Μεγίστης Νικόλαο Ασβέστη, ενώ θα επισκεφθεί έργα και υποδομές που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νησί.

7082764.jpg

Την Κυριακή ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στις επίσημες επετειακές εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση του Καστελλόριζου.

Στο νησί θα βρίσκεται επίσης ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Μάνο Κόνσολα και Βασίλη Υψηλάντη. Στις εκδηλώσεις θα παραστούν ακόμη ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Δημήτριος Χούπης, καθώς και ανώτατοι αξιωματικοί της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

7082752.jpg