Στην καθιερωμένη χαλαρή συζήτηση των πολιτικών αρχηγών με τους δημοσιογράφους, μία ημέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες των ευρωεκλογών ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην παρέμβαση στην κατεστραμμένη γέφυρα, μετά την ανατροπή βυριοφόρου στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, επισημαίνοντας ότι «έγινε ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει».

«Τα αντανακλαστικά και η ταχύτητα ήταν σημαντικά. Έγινε ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Γκρεμίστηκε η γέφυρα σε 12 ώρες«, σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ σε ερωτήσεις σχετικά με τις εκλογές  απέφυγε να αποκαλύψει τις εκτιμήσεις και τα προγνωστικά του.

«Πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των εκλογών έκανα αλλά δεν σας τη λέω», φέρεται να είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από τα Βριλήσσια, απαντώντας στα επίμονα ερωτήματα των δημοσιογράφων, με τους οποίους είχε μία ανθρώπινη, χαλαρή κουβέντα.

Κατά τα λοιπά ο πρωθυπουργός θα «γεμίσει» το υπόλοιπο του Σαββάτου με τη συναυλία των Coldplay, στο ΟΑΚΑ και έναν καλό ύπνο ενώ αύριο αναμενεται να ψηφίσει το πρωί γύρω στις 11.00 στο 1ο γυμνάσιο Κηφισιας και το απόγευμα θα παρακολουθήσει τα εκλογικά αποτελέσματα με τους στενούς του συνεργάτες στο στρατηγείο της ΝΔ στην οδό Πειραιώς.