Ο Κυριάκος «καίει» όσους ράβουν κοστούμι…

534
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseisΠροσδοκίες για ισχυρή εντολή διακυβέρνησης

«…Τα κοστούμια μπορούν να περιμένουν λίγο, φοράμε ακόμα την στολή εργασίας» είπε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι προφανές ότι αντιλαμβανόμενος τι συμβαίνει με τα ονόματα «εν δυνάμει» υπουργών που παρελαύνουν, έστειλε ένα πρώτο και σαφές μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο και ενδιαφερόμενη.

Αφενός γιατί η επαφή του με τον κόσμο τον έχει καταστήσει κοινωνό της ομόθυμης επιθυμίας με όσους συνομιλεί, ότι η «πολιτική αλλαγή» δεν σημαίνει αλλαγή ταπετσαρίας στις υπουργικές καρέκλες. Και αφετέρου γιατί τέτοιου είδους συμπεριφορές έρχονται σε πλήρη αναντιστοιχία με το σχεδιασμό του για την επόμενη ημέρα.

Σε κάθε περίπτωση είναι και άκρως αλαζονικό πριν ακόμα αποφασίσει ο ελληνικός λαός να έχουν αποφασίσει οι παραπολιτικές στήλες του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, προφανώς μέσω των διαρροών που φροντίζουν να κάνουν όσοι ράβουν κοστούμια. Μαθαίνω, μάλιστα, ότι ο Κυριάκος έστειλε κι ένα δεύτερο «κρυπτογραφημένο» μήνυμα, αυτή τη φορά κατ’ ίδίαν στους «εν δυνάμει»: Όσοι σπεύδουν να… υπουργοποιηθούν, προκαταβάλοντας τις αποφάσεις του, «καίγονται»…

Easy Writer