Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης  σήμερα, Παρασκευή 1 Μαρτίου, στις 18:00, θα παραστεί και θα μιλήσει στην εναρκτήρια συνεδρίαση της Εθνικής Συνδιάσκεψης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ,  στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Μουρούτσος», στη Δάφνη.

Αυτό γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΔΑΠ ΝΔΦΚ


«Σε μία συμβολική χρονιά για τη γαλάζια νεολαία, η οποία συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια από την ίδρυσή της, αλλά και σε μία ιδιαίτερα κομβική στιγμή για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με την ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά την ενίσχυση του Δημοσίου Πανεπιστημίου και παράλληλα τη θεσμοθέτηση μη κρατικών Πανεπιστημίων στη χώρα μας, μετά από 6 χρόνια συγκαλείται το κορυφαίο συλλογικό όργανο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η Εθνική Συνδιάσκεψη.

Εσωτερικές παρεμβάσεις που άπτονται των απαιτήσεων της εποχής, αλλά και πρωτοβουλίες που ακουμπάνε τις ανάγκες του σύγχρονου φοιτητή, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να πρωτοπορεί στην πράξη.

Η Εθνική Συνδιάσκεψη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, λοιπόν, πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου, στη 1 και 2 Μαρτίου, στη Δάφνη Αττικής, στο κλειστό Γυμναστήριο «Μιχάλης Μουρούτσος».

Την έναρξη της συνδιάσκεψης αναμένεται να κηρύξει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.»