Στην γκρίνια, «μαχαιρώματα» και την εσωκομματική εσωστρέφεια έρχεται να προστεθεί και το διαδυκτιακό κοινωνικό κους κους. «Φωτιά» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλεί ανάρτηση από ανώνυμο λογαριασμό στο Twitter που έγραφε ότι ο Σωκράτης Φάμελλος «δεν διέθεσε χρήματα για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και ότι έκανε διακοπές όλο τον Αύγουστο μαζί με τη νέα του σύντροφο, τη Δώρα Τσαμπάζη, φιλοξενούμενοι στο εξοχικό της Αχτσιόγλου στο Πήλιο για 5 μέρες».

Και σε αυτήν την ανώνυμη ανάρτηση, επιλέγοντας να της δώσει θεσμική υπόσταση, ο Στέφανος Κασσελάκης «τσίμπησε» και… πήρε θέση. Εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στον Σωκράτη Φάμελλο και τη Δώρα Τσαμπάζη για την αήθη επίθεση που δεχτηκαν και… ύψωσε σφιγμένη γροθιά στη «χυδαιότητα που έχει υπερβεί κάθε όριο, σε καθημερινή πλέον βάση».

«Στηρίζω αμέριστα τον Σωκράτη Φάμελλο απέναντι στην αήθη επίθεση που δέχτηκε.

Τα ίδια αισθήματα στήριξης και συμπαράστασης τρέφω προς τη Δώρα Τσαμπάζη, με την επισήμανση ότι θα έπρεπε στην περίπτωση της να είναι δύο φορές προσεκτικοί, διότι γνωρίζουν τι πέρασε.

Όμως η χυδαιότητα έχει υπερβεί κάθε όριο και το ζούμε πλέον καθημερινά», αναφέρει στην ανάρτησή του στο «Χ» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.