Ο Ηλιόπουλος δεν είναι Σακελλαρίδης

126

Μεταξύ των πολλών που πάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για εκπρόσωπος του κόμματος. Αν εξαιρέσει κανείς την περίοδο πριν το 2015 οπότε και το δύσκολο έργο είχε αναλάβει με επιτυχία ο Πάνος Σκουρλέτης και την πρώτη κυβερνητική περίοδο με τον Σακελλαρίδη, από εκεί και πέρα το χάος. Από την Όλγα Γεροβασίλη στην Έφη Αχτσιόγλου και τον Αλέξη Χαρίτση. Και οι τρεις το προσπάθησαν και απέτυχαν.

Και κάποιοι βρήκαν την λύση στον Νάσο Ηλιόπουλο. Έναν νέο άνθρωπο, ένα γλυκό παιδί όπως λένε που θεώρησαν πως η γλυκύτητα αυτή είναι αρκετή για να κάνει την δουλειά. Τα πρώτα δείγματα όμως είναι απογοητευτικά. Από τις ξύλινες δηλώσεις μέχρι το «ξύλο» που έφαγε στον αέρα των ερτζιανών όταν επιχείρησε να επιστρέψει ερώτηση σε δημοσιογράφο, δείχνουν πως ο Νάσος είναι για άλλα πράγματα. Δυστυχώς για εκείνον πλέον θα πρέπει να καεί γιατί αποκλείεται ο Τσίπρας να τον σώσει αναλαμβάνοντας την ευθύνη για μια λάθος επιλογή.

Πάντως κάποια στιγμή θα πρέπει να αναρωτηθούν στην Κουμουνδούρου αν φταίνε μόνο τα πρόσωπα ή και οι πολιτικές. Γιατί προφανώς οι εκπρόσωποι δεν λένε ότι θέλουν αλλά ότι τους λένε…

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr