Ο γνωστός τραμπούκος και μαχαλόμαγκας Πολάκης

142
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Ρασπούτιν Gate

Δεν είναι μόνο ο Αλέξης Τσίπρας που δεν έχει αντιληφθεί την ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Το ίδιο πρόβλημα έχει και ο εκλεκτός του πρώην πρωθυπουργού, Παύλος Πολάκης ο οποίος επανέλαβε τον γνωστό κακό του εαυτό στη Βουλή. 

Σε όλη την ομιλία του δεν είπε κουβέντα για την ταμπακιέρα παρά περιορίστηκε σε εντυπωσιακούς αριθμούς που δήθεν δείχνουν κακοδιαχείριση στο φάρμακο. Εξίσωσε μάλιστα τον εαυτό του με εκείνον του αρχηγού του Αλέξη Τσίπρα καλώντας τη Νέα Δημοκρατία να κινηθεί εναντίον των δυο τους.

Ο Παύλος Πολάκης μάλιστα θεώρησε πως μπορούσε να λάβει τον λόγο επί προσωπικού ενώ νωρίτερα είχε ξεπεράσει κατά πολύ τον χρόνο που του αναλογούσε αδιαφορώντας παντελώς στις εκκλήσεις του προεδρεύοντα Χαράλαμπο Αθανασίου.

Επιβεβαιώνοντας το πολιτικό του ήθος, δεν δίστασε να κινηθεί και κατά της Ντόρας Μπακογιάννη την οποία αποκάλεσε ακροδεξιά λέγοντας πως «σαν και εσάς εμείς θέλουμε πέντε»…

Δημιούργημα του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μέχρι σήμερα τον καλύπτει. Να τον χαίρεται…