«Στα τόσο σοβαρά θέματα δεν χώρα η συνηθισμένη της ελαφρότητα και προχειρότητα», είναι το δηκτικό σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη σε νέα ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, με την οποία, αναφερόμενη στον ίδιον, γράφει το βράδυ της Κυριακής με αφορμή τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, ότι «έμεινε ο υπουργός με το παραποιημένο εθνικό σύμβολο αμανάτι».

«Ξυπνάω και βλέπω νέα ανάρτηση της κας Ακρίτα, πιστεύω ότι μετά την ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, του ΚΥΣΕΑ, του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάρτηση του πρωθυπουργού θα είχε απλώς πει ότι έκανε ένα λάθος από αντιπάθεια σε μένα και θα ζητούσε συγγνώμη για κάτι τόσο σοβαρό. Και όμως επέμεινε να με κατηγορεί ότι άλλα είπα εγώ άλλα όλοι οι άλλοι διότι θέλω "να ξεπλύνω" το αντισημιτικό μου παρελθόν….ας το δει λοιπόν και στα Αγγλικά δίπλα δίπλα μήπως και καταλάβει ότι στα τόσο σοβαρά θέματα δεν χώρα η συνηθισμένη της ελαφρότητα και προχειρότητα. Καλημέρα κυρία Ακρίτα», έγραψε χαρακτηριστικά στην απάντησή του ο υπουργός Υγείας.

Η νέα ανάρτηση από την Έλενα Ακρίτα

Είχε προηγηθεί ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα το βράδυ της Κυριακής, με την οποία έδινε συνέχεια σε αντιπαράθεση που είχε προηγηθεί μεταξύ τους με αφορμή την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ.

Έγραφε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Ωστε το ΚΥΣΕΑ δεν είναι #μετοΙσραήλ με το οποίο έσπευσε να συνταχθεί ο κ. Γεωργιάδης, για να ξεπλύνει παλιές αμαρτίες, βιβλίο Πλεύρη κλπ. Η κυβερνηση ναι μεν καταδικάζει την επίθεση του Ιράν, ωστόσο κρατά ίσες αποστάσεις ανάμεσα στα δυο κράτη. Απόδειξη η αποψινή ανακοίνωση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ): "Η Ελλάδα, πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή, υπογραμμίζει την ανάγκη αυτοσυγκράτησης από όλες τις πλευρές προκειμένου να αποφευχθεί μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση". Κι έμεινε ο υπουργός με το παραποιημένο εθνικό σύμβολο αμανάτι»

Τι προηγήθηκε

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εγκαλούσε τον Άδωνι Γεωργιάδη για ανάρτησή του στην οποία δήλωνε τη στήριξή του στο Ισραήλ λόγω της επίθεσης του Ιράν την οποία συνόδευσε με δύο ενωμένες σημαίες της Ελλάδας και του Ισραήλ.

Μάλιστα η Έλενα Ακρίτα μιλούσε για... παραποίηση της ελληνικής σημαίας από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ξεχνώντας φυσικά ότι η ίδια είχε αναρτήσει την ροζ ελληνική σημαία και στήριξε την καλλιτέχνη πριν μερικές εβδομάδες.

Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας της απάντησε πως είναι εκτός γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επίσημα με ανακοίνωση του καταδίκασε την ιρανική επίθεση και κάλεσε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, τον ΟΗΕ και την ΕΕ να προχωρήσουν σε ενέργειες για να υπάρξει άμεση αποκλιμάκωση.