Ο επίμονος Βορίδης και τα λαχανάκια… ΣΥΡΙΖΩΝ

by Manifesto

Ο “αδίστακτος” Βορίδης είναι σαν να… κλέβει εκκλησίες κάθε φορά που έχει απέναντί του κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τείνει να παγιοποιηθεί η τακτική με την οποία τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζουν τον Μάκη Βορίδη όταν ο τελευταίος τους στριμώχνει στο πολιτικό καναβάτσο.

Εδώ και μια δεκαετία περίπου, απ’ όταν δηλαδή κατανόησαν ότι ο νυν υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, αρθρώνει εξουθενωτικό γι’ αυτούς πολιτικό λόγο, επανέρχονται στην τακτική «ξεθάβουμε το τσεκούρι» και θεωρούν ότι… καθαρίζουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα για μιαν ακόμη φορά η αντιπαράθεση του Πάνου Σκουρλέτη με τον Βορίδη το πρωί της Κυριακής σε ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή, όταν ο υπουργός σχολίασε τις εξελίξεις με τις αποκαλύψεις για παρακρατικές μεθοδεύσεις επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και για παραγγελιές της συζύγου του πρώην υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου να συλληφθούν δημοσιογράφοι.

Και ενώ ο Βορίδης προσπαθούσε με ήρεμο τρόπο να αρθρώσει τα επιχειρήματά του, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε το αναμενόμενο. Ξέθαψε πάλι το τσεκούρι το οποίο «παίζει» στα στόματα των συντρόφων του εν είδει τσίχλας και κατηγόρησε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για το… 1983!

Χωρίς καμία ευρηματικότητα στην πολιτική αντιπαράθεση το μεγαλοστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που νιώθει ιδιαίτερα στριμωγμένο τον τελευταίο καιρό αφενός λόγω της διαρκούς δημοσκοπικής κατρακύλας του κόμματός του αφετέρου λόγω των επιλογών της ηγεσίας του που οδήγησαν και στις επιθέσεις κατά του σώματος των δημοσιογράφων, αναμάσησε τα γνωστά προ σχεδόν τεσσαρακονταετίας για να αντιμετωπίσει το σήμερα.

Και σα να μην έφτανε μόνον αυτό, τα έβαλε ακόμη και με τους αγρότες όταν χαρακτήρισε τον Βορίδη, απαξιωτικά «υπουργό των ζαρζαβατικών και των λαχανικών» κάτι που ο υπουργός επεσήμανε.

Με αρκετές φωνητικές κορώνες ο κ. Σκουρλέτης φάνηκε να προσπαθεί να φιμώσει τον Βορίδη ο οποίος παρέμενε ήρεμος και δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναρωτήθηκαν: «Τελικά ποιος είναι ο πραγματικός φασίστας»;

Σχετικα Αρθρα