Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα πραγματοποιήσει τελετή βράβευσης του  Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Γεώργιου Σταμάτη, αναγνωρίζοντας και επικροτώντας την τεράστια κοινωνική του δράση και την πολύτιμη συνεισφορά του στο έργο του Ε.Ε.Σ.

Σημειώνεται ότι ο κ. Σταμάτης αποτελεί ενεργό μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ε.Ε.Σ. και κατ’ επέκταση του ευρύτερου Διεθνούς Κινήματος Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, ως εθελοντής Σαμαρείτης-Διασώστης, συμμετέχοντας σε πλήθος δράσεων του Ε.Ε.Σ. που αποσκοπούν στην ενίσχυση των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων της χώρας αλλά και στη διαμόρφωση μιας κοινωνίας με έντονα τα στοιχεία της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς.

Στην εκδήλωση του Ε.Ε.Σ. την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 7 μ.μ. στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, θα παραστούν κορυφαία στελέχη της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου, καθώς και εκπρόσωποι συνεργαζόμενων  φορέων και οργανώσεων, τόσο του Ε.Ε.Σ. όσο και του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.