Στην απουσία κεντρικής αντίδρασης από το ΠΑΣΟΚ μετά την καταγγελία της Αλεξάνδρας Σδούκου για σεξιστική επίθεση από τον Νικόλα Φαραντούρη στάθηκε ο διευθυντής Ψηφιακής Επικοινωνίας του πρωθυπουργού, Νίκος Ρωμανός, μιλώντας στο Action 24.

«Μου έκανε αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι δεν είχαμε καμία αντίδραση κεντρικά από το ΠΑΣΟΚ», ανέφερε ο κ. Ρωμανός, συνδέοντας τη στάση της Χαριλάου Τρικούπη με την πολιτική στρατηγική που, κατά την εκτίμησή του, ακολουθεί η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Αυτό τα λέει όλα για τη στρατηγική κεντρική επιλογή του ΠΑΣΟΚ, να είναι η άλλη όψη του ΣΥΡΙΖΑ, του Τσίπρα και του πολακισμού», πρόσθεσε, ανεβάζοντας τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης. Στο ίδιο θέμα, ο κ. Ρωμανός είχε έντονη αντιπαράθεση με την αναπληρώτρια εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Όλγα Μαρκογιαννάκη, με επίκεντρο τη φράση του κ. Φαραντούρη και τον χαρακτηρισμό της ως σεξιστικής.