Με δεδομένο ότι ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός καταναλωτών έχει στραφεί πλέον στην πραγματοποίηση συναλλαγών χωρίς την χρήση μετρητών, σε συνδυασμό με τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες τους, η Εθνική Τράπεζα δημιούργησε τη νέα γενιά πιστωτικών καρτών που προσφέρουν ένα μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα: Παρέχουν τη δυνατότητα σε κάθε καταναλωτή ανάλογα με τις προσωπικές του ανάγκες, τον εξατομικευμένο προγραμματισμό του για αγορές προϊόντων και υπηρεσιών, τα χόμπι του να επιλέξει ο ίδιος την κάρτα εκείνη που του ταιριάζει περισσότερο, ανεξάρτητα από το οικονομικό του προφίλ, προσθέτοντας ταυτόχρονα αξία σε κάθε συναλλαγή.

Η νέα γενιά πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας δεν αποτελεί πλέον αποκλειστικά ένα απλό μέσο πραγματοποίησης μιας συναλλαγής, αλλά αποκτά και ένα επιπλέον ρόλο, παρέχοντας εναλλακτικές, συμβουλευτικές προτάσεις στον καταναλωτή για τις συναλλαγές του και όχι μόνον, σε κάθε του βήμα, εξοικονομώντας έτσι όχι μόνο χρήμα αλλά και πολύτομο χρόνο.

Πρόκειται για τις τρεις νέες πιστωτικές κάρτες MasterCard της Εθνικής Τράπεζας, με ανανεωμένη εικόνα και σχεδιασμό, που προσφέρονται με ανταγωνιστικούς όρους, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα αποκλειστικά προνόμια.

Πιστωτικές κάρτες που η χρήση τους δεν ξεκινά και τελειώνει με την πραγματοποίηση μιας συναλλαγής αλλά συνοδεύει και συμβουλεύει τον κάτοχο της σε κάθε στιγμή της ζωής του και στον προγραμματισμό του: Στα ταξίδια του, στην επιλογή εστιατόρειων, ξενοδοχείων και στις εκδηλώσεις. Για εισιτήρια για τις πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις στο χώρο των θεαμάτων, της ψυχαγωγίας, της μόδας και του αθλητισμού. Όλα αυτά συνοδεύονται με πλήρες πακέτο δωρεάν ασφαλιστικών παροχών για τα ταξίδια του, αλλά και καλύψεις, ανάλογα με την επιλογή της κάρτας του, που αφορούν από ενδεχόμενες διαδικτυακές διενέξεις που προκύψουν για αγορές μέσω της κάρτας από ηλεκτρονικό κατάστημα με έδρα την Ελλάδα μέχρι και πρόγραμμα ασφάλισης χρεωστικού υπολοίπου.

Ποιες όμως είναι οι επιλογές των συναλλασσομένων

  • Η πιστωτική κάρτα Silver αποτελεί την ιδανική λύση για όσους αναζητούν ένα καθημερινό εργαλείο συναλλαγών. Η κάρτα Silver διατίθεται με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και χαμηλή ετήσια συνδρομή μόνο 12 ευρώ στη συνέχεια. Επιπρόσθετα προσφέρει επιβράβευση σε κάθε συναλλαγή με το πρόγραμμα go4more, δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση, δώρο 2.000 go4more πόντους με την πρώτη αγορά, τους οποίους οι κάτοχος της κάρτας μπορεί να εξαργυρώσει σε επόμενες αγορές σε ένα δίκτυο 7.500 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, πληρώνοντας έτσι λιγότερο ή και καθόλου.
  • Η πιστωτική κάρτα Gold με δωρεάν συνδρομή τον πρώτο χρόνο και δυνατότητα απαλλαγής της ετήσιας συνδρομής για συνολικές αγορές άνω των 7.000 ευρώ το χρόνο στη συνέχεια, προσφέρει επιπλέον πλεονεκτήματα όπως: Δωρεάν ασφάλιση για online αγορές στην Ελλάδα, ασφάλιση χρεωστικού υπολοίπου και δώρο 5.000 go4more πόντους με την πρώτη αγορά. Επίσης ο κάτοχος της κάρτας Gold απολαμβάνει δωρεάν την υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης Mastercard Concierge. Με την υπηρεσία αυτή κάθε στιγμή μπορεί να γίνει μία εμπειρία ζωής. Για προγραμματισμό ταξιδιών, για κρατήσεις σε εστιατόρια, θέατρα, συναυλίες, εκδηλώσεις, κρατήσεις σε ξενοδοχεία οπουδήποτε στον κόσμο, ένας εξειδικευμένος σύμβουλος φροντίζει να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και να ξεκλειδώσει έναν κόσμο μοναδικών προνομίων.
  • Η πιστωτική κάρτα Black προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία σε κάθε συναλλαγή, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο αποκλειστικών προνομίων: Δωρεάν συνδρομή τον πρώτο χρόνο και δυνατότητα δωρεάν συνδρομής για συνολικές αγορές άνω των 12.000 ευρώ ετησίως στη συνέχεια, υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης Mastercard Concierge, ασφάλιση σε κάθε ταξίδι, ασφάλιση για online αγορές στην Ελλάδα, δωρεάν προμήθειες συναλλάγματος για συναλλαγές στο εξωτερικό, ασφάλιση χρεωστικού υπολοίπου και ένταξη στο πρόγραμμα επιβράβευσης Premium go4more και με 10.000 go4more πόντους δώρο στην πρώτη αγορά.

Οι προσφορές που δίνουν αξία

Συγκεκριμένα οι νέες κάρτες προσφέρουν, καθημερινές προσφορές για αγορές, αλλά και εμπειρίες ψυχαγωγίας, πολιτισμού, ταξιδιών και γαστρονομίας σε όλο τον κόσμο. Πραγματοποιώντας συναλλαγές με τη νέες πιστωτικές κάρτες Mastercard της Εθνικής Τράπεζας, οι κάτοχοι μπορεί να είναι ανάμεσα στους τυχερούς που θα ταξιδέψουν στην Disneyland στο Παρίσι, θα δουν από κοντά αγώνες του UEFA Champions League, θα παρακολουθήσουν το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ή τους αγώνες του Roland-Garros στο Παρίσι.

Χάρη στα προνόμια, οι νέες πιστωτικές κάρτες καλύπτουν κάθε ανάγκη και η απόκτησή τους γίνεται είτε στο δίκτυο των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας, στο 210 48 48 484 ή με μία κίνηση από το Digital Banking.