Η Νέα Δημοκρατία, απευθύνει κάλεσμα στο ελληνικό λαό, για την οικονομική ενίσχυση οργανώσεων που συμβάλλουν τα μέγιστα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και προσφέρουν όλες τους τις δυνάμεις για την εξυπηρέτηση και ανακούφιση των πολιτών, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Νοιαζόμαστε” που έχει αναλάβει από την αρχή της κρίσης της πανδημίας.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: “Νοιαζόμαστε για το έργο των οργανώσεων προσφοράς. Τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ στηρίζουν το έργο των οργανώσεων προσφοράς και συμβάλλουν στην προσπάθειά τους να προσελκύσουν οικονομικούς πόρους.

Είναι η τρίτη κατά σειρά δράση στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Νοιαζόμαστε», μετά τη ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» με εθελοντές και το κάλεσμα για συμμετοχή στις αιμοδοσίες εκτός νοσοκομείων, δράσεις οι οποίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρα δύσκολες, δεν πρέπει όμως να αμελήσουμε εκείνους τους οργανισμούς των οποίων η λειτουργία εξαρτάται αποκλειστικά από τη συμβολή της καθεμίας και του καθενός από εμάς.

Συνεισφέρουμε με συντεταγμένο τρόπο, ώστε αυτή η κρίση να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Όλοι μαζί με ανθρωπιά, υπευθυνότητα και φιλότιμο θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε κάποιες από τις πιο αντιπροσωπευτικές οργανώσεις σε διαφορετικά πεδία προσφοράς, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλές άλλες αντίστοιχες προσπάθειες άξιες στήριξης σε πανελλήνιο αλλά και τοπικό επίπεδο:

Κάνε μία Δωρεά

http://www.cancer-society.gr/

https://www.eps-ath.gr/el/donations.html

https://www.kivotostoukosmou.org/el/ipostirikse-mas

https://mazigiatopaidi.gr/el/pages/kanontas-mia-dorea

https://www.hamogelo.gr/gr/el/stirikste-mas/

https://www.floga.org.gr/thelo-na-prosfero/dorees

https://www.donate.makeawish.gr/

https://support.wwf.gr/support-wwf/donate/

http://donate.oloimaziboroume.gr/”