Ως μια από τις γνωστές του κωλοτούμπες χαρακτηρίζει η ΝΔ την απόφαση του Αλέξης Τσίπρα να επαναφέρει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ τον Παύλο Πολάκη παρά το γεγονός πως ο βουλευτής και στενός του συνεργάτης δεν πήρε πήρε πίσω τις αθλιότητες κατά δικαστών και δημοσιογράφων.

Μάλιστα η ΝΔ υποστηρίζει πως ο Πολάκης παραμένει το άλλο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα καθώς και ότι η απόφαση που ελήφθη διαψεύδει και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο την υποτιθέμενη στροφή του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο.

«Με τα όσα τραγελαφικά έγιναν με τον κ. Πολάκη, αποδείχθηκε για άλλη μια φορά, ότι ο «πολακισμός» είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα» αναφέρει η ΝΔ και προσθέτει ότι «ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μία από τις γνωστές κωλοτούμπες του, πήρε πίσω τα περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια του κ. Πολάκη, δίχως ο βουλευτής να πάρει πίσω τις αθλιότητες που είχε αναρτήσει για δημοσιογράφους και δικαστές»

«Πρόκειται» συνεχίζει «για την πιο τρανταχτή διάψευση κάποιων που διαφήμιζαν υποτιθέμενη στροφή του κ.Τσίπρα προς το κέντρο, αφού κέντρο και Πολάκης δεν χωρούν στην ίδια πρόταση».

Και καταλήγει: «Ο κ. Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα»

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε και μάλιστα ομόφωνα την επαναφορά Πολάκη στα ψηφοδέλτια μετά από την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος έσπευσε να χαρακτηρίσει ως ιδιαιτέρως σημαντική την επιστολή… συγγνώμης προς το πρόσωπό του.

Έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίζει γενναία αυτοκριτική τα όσα σημειώνει στην επιστολή του στην οποία ούτε η λέξη συγγνώμη υπάρχει ούτε και παίρνει πίσω οτιδήποτε. Απλά σημειώνει ότι είπε αυτά που ο ΣΥΡΙΖΑ λέει με πιο ακραίο τρόπο…