Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της ΕΛΑΣ για την υπόθεση εξαφάνισης επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτων, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας ήταν χθες το βράδυ στα Λιόσια και δεν επέστρεψε στο σπίτι του, όταν έφυγε από την ταβέρνα όπου βρισκόταν. Σημειώνεται, ότι την εξαφάνιση στην αστυνομία, η οποία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, δήλωσε φίλος του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, λίγο μετά τις 12.30 το βράδυ οι Αρχές ενημερώθηκαν για φλεγόμενα οχήματα στην περιοχή Φοίνικας των Σπάτων και η αστυνομία ερευνά τη σχέση τους με την πιθανή απαγωγή του επιχειρηματία.

Ο ίδιος, λίγο πριν τις 12.00 το βράδυ της Τρίτης, έφυγε από ταβέρνα στο Ίλιον όπου βρισκόταν με φίλους του. Κατευθύνθηκε προς το σπίτι του στο Ντράφι αλλά λίγα μέτρα πριν φθάσει, τον εγκλώβισαν άγνωστοι και στη συνέχεια φέρεται να τον απήγαγαν.

Το σενάριο που εξετάζει η αστυνομία είναι να τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκαν τα καμμένα αυτοκίνητα, 10 μέτρα μακριά από το σπίτι του, να τον έβαλαν σε τρίτο αυτοκίνητο και στη συνέχεια να έβαλαν φωτιά στα άλλα δύο οχήματα, το δικό του και το βανάκι των ίδιων, για να καλύψουν τα ίχνη τους και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Οι έρευνες είναι πυρετώδεις, ενώ η αστυνομία αναζητά μαρτυρίες και έλαβε ήδη καταθέσεις. Οι οικείοι του εκφράζουν ανησυχία, ενώ την εξαφάνιση στην αστυνομία δήλωσε φίλος του επιχειρηματία.

Σημειώνεται ότι το 2020 ο επιχειρηματίας είχε δεχτεί πυρά από επίδοξους ληστές στο κατάστημά του.