Ελεύθερος αφέθηκε ο Μπορίς Κλέιμαν μετά την απολογία του. Στον ποδοσφαιριστή επιβλήθηκε εγγύηση 20.000 ευρώ.

«Εβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα» είπε η Βελγίδα μαθήτρια
Το DNA από τα νύχια του 33χρονου τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν και το γενετικό υλικό από τα ρούχα της 17χρονης Βελγίδας μαθήτριας ξεκαθαρίζουν (;) το τι συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης στο μπαρ της οδού Σκουφά.Τα αποτελέσματα της ανάλυσης για ενδεχόμενη ταυτοποίηση, τα οποία αναμένονται σε 20 περίπου ημέρες, θα ρίξουν φως στις ακριβείς συνθήκες του καταγγελλόμενου βιασμού της ανήλικης.

Τα ευρήματα που θα προκύψουν από την ιατροδικαστική εξέταση, σε συνδυασμό με κρίσιμες μαρτυρίες από θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού και βίντεο από κάμερες στο εσωτερικό του μπαρ, πρόκειται να συνθέσουν το παζλ της σοκαριστικής υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης. Ο 33χρονος, που θα απολογηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή, παραμένει υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ και αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με τη 17χρονη.

Το κορίτσι, υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση και πλέον αναμένεται η διαδικασία ελέγχου για ενδεχόμενη ταυτοποίηση του γενετικού υλικού. Λόγω της καθυστερημένης λήψης, ενδέχεται να έχουν μειωθεί αρκετά οι πιθανότητες κάποιου ευρήματος που θα διευκολύνει τις έρευνες.

«Δηλώνει αθώος και ότι ουδέποτε διέπραξε αυτά που κατηγορείται, ούτε χρησιμοποίησε ποτέ βία ούτε βίασε κάποια», ανέφερε ο δικηγόρος του 33χρονου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος. Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η σύζυγός του ποδοσφαιριστή που βρισκόταν στο Ισραήλ με τα δύο παιδιά της οικογένειας. Το μικρότερο παιδί, ηλικίας μόλις 3 ετών, βρισκόταν στον Βόλο με τον πατέρα του, που προσέλαβε… babysitter για να έρθει στην Αθήνα και να διασκεδάσει.

Το περιστατικό
«… με ρώτησε πόσο χρόνων είμαι και του είπα 17. Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου…», κατέθεσε στους αστυνομικούς η 17χρονη, λίγες ώρες μετά το συμβάν, περιγράφοντας λεπτομερώς τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Τρίτης. Οπως υποστήριξε η ανήλικη, ο ποδοσφαιριστής την πλησίασε μαζί με την παρέα της, την προσκάλεσε σε vip χώρο του μαγαζιού και άρχισε να την παρενοχλεί. «…ξεκίνησε να με αγγίζει στα οπίσθια πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα, τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από το χώρο VIP», ανέφερε χαρακτηριστικά η 17χρονη. Οταν επέστρεψε στο σημείο αναζητώντας τους φίλους της, η μαθήτρια είδε τον ποδοσφαιριστή να τη θωπεύει. Αμέσως ενημέρωσε τους συμμαθητές της και έφυγε από το μαγαζί σε κατάσταση σοκ. Μετά τη λογομαχία και τον καβγά της παρέας της με τον ποδοσφαιριστή, η 17χρονη κλήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Συντάγματος, όπου αναγνώρισε τον 33χρονο και ζήτησε την ποινική του δίωξη.

Εκδρομή

Χωρίς συνοδό βρισκόταν η παρέα των Βέλγων μαθητών στο μπαρ της οδού Σκουφά, όπως παραδέχτηκε η 17χρονη στους αστυνομικούς. Μαζί με 10-15 συμμαθητές της αποφάσισαν να διασκεδάσουν το βράδυ της Δευτέρας και κατέληξαν στο Κολωνάκι. Το σχολείο είχε έρθει για εκδρομή στην Αθήνα την 1η Απριλίου και θα αναχωρούσαν την Τετάρτη. Παρά το γεγονός ότι ήταν ανήλικοι, οι μαθητές κατάφεραν να μπουν στο νυχτερινό μαγαζί και λίγη ώρα αργότερα είδαν τον τερματοφύλακα να τους κερνάει σφηνάκια.