Το οικογενειακό θρίλερ σχετικά με την αμύθητη περιουσία του αείμνηστου Γιώργου Τράγκα, που ξεκίνησε λίγο μετά τον θάνατό του όταν και αποκαλύφθηκαν τα υπερπολυτελή ακίνητα που διατηρούσε  σχεδόν σε όλο τον κόσμο, αναμένεται το επόμενο διάστημα να λάβει τέλος.

Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί (Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες) σε Μονακό,  ΗΠΑ και Ελλάδα που διερευνούν πολύ σχολαστικά τα πόθεν έσχες του αείμνηστου εκδότη, τους Ισολογισμούς , τις τραπεζικές καταθέσεις, τις τραπεζικές κινήσεις κλπ, αναμένεται να παραδώσουν σύντομα το πόρισμα που ενδέχεται να οδηγήσει σε κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων και σε ότι άλλο αυτό συνεπάγεται.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει για τους ελεγκτές η χήρα του εκδότη καθώς φαίνεται να ήταν η μόνη που δεν έπεσε από τα σύννεφα, όταν αποκαλύφθηκε σε όλο της το μέγεθος η  περιουσία του συζύγου της , σε αντίθεση με τους δυο γιούς του, που εξεπλάγην αρκετές φορές βλέποντας ακίνητα που δεν γνώριζαν την ύπαρξή τους.  Κάπως έτσι προέκυψε και η “συμμαχία” των δύο αδελφών που εναντιώθηκαν στην τελευταία σύζυγο του πατέρα τους με την αποστολή εξωδίκων σχετικά με την διαθήκη του και την αποδοχή της, καθώς και με την ¨ανταλλαγή” δικηγόρων που άλλαξαν στρατόπεδα .

Χαρακτηριστικό είναι πως η Μαρία Καρρά δεν συμμετείχε καν στην τηλεδιάσκεψη για την αποδοχή της διαθήκης όπως γράφει το Πρώτο Θέμα.

Με δεδομένο ότι ο Γιώργος Τράγκας ήταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια φορολογικός κάτοικος του Μονακό θα έχει
ιδιαίτερο ενδιαφέρον τι θα αποκαλύψουν τα στοιχεία που αναμένει η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από
Εγκληματικές Δραστηριότητες για μία περιουσία η οποία αποτιμάται γύρω στα 100 εκατ ευρώ.

Το μεγάλο φινάλε αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον τις επόμενες ημέρες. Ποιος θα βγει κερδισμένος από αυτή την ιστορία; Θα φανεί στο χειροκρότημα.