Όπως τ΄ άπλωσαν έτσι και τα μάζεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ που τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας «κατάπιαν» τις βαρύγδουπες δηλώσεις ως προς την ανάγκη οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος να καταθέσουν πόθεν έσχες, να διαθέτουν λευκό ποινικό μητρώο καθώς και να μη χρωστούν στο δημόσιο.

Εκεί που δύο ημέρες τώρα μας είχαν ζαλίσει με την ανάγκη να υπάρχουν κανόνες και προυποθέσεις για τους υποψήφιους αρχηγούς αίφνης στην Πολιτική Γραμματεία τα ξέχασαν όλα και αποφάσισαν να εισηγηθούν στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος να γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές με τον τρόπο που έγιναν και το 2023.

Έτσι απλά χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις ξέχασαν τα περί πόθεν έσχες. Μπορεί να φταίει η ρελάνς της πλευράς του Στέφανου Κασσελάκη που έθεσε θέμα λευκού ποινικού μητρώου. Μπορεί πάλι να φταίει η αναφορά στα περί χρεών στο δημόσιο. Μπορεί πάλι να υπέκυψαν στα τρόλ του Διαδικτύου.

Κανείς δεν ξέρει τι έγινε. Αυτό που είναι σίγουρο πλέον είναι πως μπορεί κάποιος να είναι υποψήφιος στον ΣΥΡΙΖΑ και χωρίς να καταθέσει το πόθεν έσχες του. Όπως επίσης και χωρίς κατ ανάγκη να έχει λευκό ποινικό μητρώο. Δεν παίζει ρόλο ούτε αν χρωστά στο ελληνικό δημόσιο. Όλα αυτά είναι λεπτομέρειες απ ότι φαίνεται για το κόμμα του… ηθικού πλεονεκτήματος, που κατηγορεί τους πάντες για τα πάντα.

Καλό θα είναι πάντως να μάθουν και οι ψηφοφόροι του τι τελικά έγινε και για ποιο λόγο…