Μόνος για δείπνο στο Χόρτο Πηλίου ο Στάνλεϊ Τζόνσον

26

Χαλαρό δείπνο μόνος του, στο αγαπημένο του εστιατόριο στην παραλία του Χόρτου, στο Πήλιο, απόλαυσε χθες το βράδυ ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας, αψηφώντας τόσο τους κανόνες απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας όσο και της βρετανικής κυβέρνησης που επιτρέπει στους πολίτες της να ταξιδεύουν στο εξωτερικό μόνο για λόγους ανωτέρας βίας.

Ο 79χρονος Στάνλεϊ Τζόνσον έφτασε χθες στο Πήλιο, όπου διατηρεί βίλα, για σχετικές με αυτήν διεκπαιρεωτικές υποθέσεις, όπως είπε. Απαντώντας σε δημοσίευμα της Daily Mail που τον επέκρινε για την κίνησή του αυτή, ο Στάνλεϊ Τζόνσον είπε ότι ήρθε για να διεκπεραιώσει απαραίτητες εργασίες στον ξενώνα Villa Irene που κατέχει, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα διατεθεί ασφαλής προς ενοικίαση με την εφαρμογή των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων που διαμόρφωσε η ελληνική κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, η παραλία του Χόρτου όπου βρίσκεται το αγαπημένο εστιατόριο του Τζόνσον, στο οποίο συχνά-πυκνά τρώει και ο Βρετανός πρωθυπουργός, όποτε επισκέπτεται την περιοχή, δεν είχε πολύ κόσμο, λόγω της ημέρας, ωστόσο έγινε αντιληπτός από τους ντόπιους που ενημερώθηκαν για την έλευσή του και περίμεναν να τον δουν.

Το Νότιο Πήλιο και το Χόρτο συγκεκριμένα όπου βρίσκεται η Βίλα Ειρήνη της οικογένειας Τζόνσον, είναι για χρόνια το αγαπημένο καταφύγιο για διακοπές τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Μετά το διαζύγιο από τη σύζυγό του ο Μπόρις Τζόνσον, είχε επιλέξει το Χόρτο για να αποδράσει με τη νεαρή σύντροφό του τότε Κάρι Σίμοντς, την Πρωτοχρονιά του 2019, όπου εντοπίστηκαν από Άγγλους να τρώνε μαζί σε ταβερνάκι στο Λαύκο.

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr