Μητσοτάκης… όλα τα λεφτά!

by MANIFESTO

Κυριολεκτικά και μεταφορικά η 17η Μαρτίου, του… «κορωνοέτους» 2021, είναι… όλα τα λεφτά για τον πρωθυπουργό που κατάφερε σε 20 μήνες να κάνει για την Ελλάδα όσα δεν έγιναν σε 20 χρόνια! Με μεθοδικότητα, σχέδιο και προσήλωση στο στόχο κατέστησε πάλι την Ελλάδα σημείο διεθνούς ενδιαφέροντος.

Πρώτα με την άνευ προηγουμένου έκδοση 30ετούς ομολόγου, μετά μάλιστα από 16 χρόνια, όπου οι εγγραφές ξεπέρασαν τα 26 δισεκατομμύρια ευρώ. Και δεύτερον με την υιοθέτηση εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης της πρότασής του για το Ψηφιακό Πράσινο Πιστοποιητικό.

Δύο στα δύο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που παρά την πανδημία και τις κρίσεις που κλήθηκε να διαχειριστεί στο σύντομο διάστημα που κυβερνά τη χώρα, αποδεικνύει ότι το μέγεθος μιας χώρας δεν εξαρτάται από την επιφάνειά της, αλλά από το μέγεθος και το εκτόπισμα του ηγέτη.

Είναι προφανές ότι η Πολιτική Αλλαγή που έφερε η νίκη της Νέας Δημοκρατίας αρχίζει να δείχνει τη δουλειά που γίνεται παρά τη 12μηνη πανδημική κρίση. Και είναι γεγονός ότι σε πείσμα όλων όσοι θέλουν να γυρίσουν την Ελλάδα στη μιζέρια και στην παρακμή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήρθε για να μείνει!

Όχι γιατί το έχει αυτοσκοπό, ή γιατί σαν κάτι νεόκοπους «δημοκράτες» επιδιώκει να μετουσιώσει τη ματαιοδοξία του όπως κάνουν αυτοί σε πολιτικό αφήγημα, αλλά γιατί ως γνήσιος μεταρρυθμιστής θέλει να αλλάξει την Ελλάδα αξιοποιώντας τη κρίση σε μεγάλη ευκαιρία.

Τα καλύτερα έρχονται…

Χ.Π.Π.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα