Μητσοτάκης: Η δολοφονία Καραϊβάζ έχει σοκάρει όλη την κοινωνία

by news

Με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός υπογραμμίζει την αποφασιστικότητα της Πολιτείας να εξιχνιαστεί άμεσα η υπόθεση δολοφονίας του Γ. Καραϊβάζ.

«Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έχει σοκάρει όλη την κοινωνία. Συνάντησα τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκειμένου να ζητήσω τη γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Επίσης υπογραμμίζει πως έλαβε τη διαβεβαίωση ότι οι διαδικασίες θα κινηθούν γρήγορα και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια. Όπως γράφει: «με διαβεβαίωσε πως η Ελληνική Αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να βρεθούν οι ένοχοι. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Με την ανάρτησή του στο Twitter παρενέβη αμέσως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το πέρας της συνάντησης που είχε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, σχετικά με την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Η εν λόγω ανάρτηση:

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα