Λαός: «Να τος, να τος ο πρωθυπουργός» – Κυριάκος: «Ξημερώνει μια καλύτερη ημέρα» (vid): Πλήθος λαού υποδέχθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Περιστέρι

174
Μητσοτάκης: «Αύριο ξημερώνει μία καλύτερη ημέρα για την πατρίδα» tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Υπό τις επιδοκιμασίες εκατοντάδων υποστηρικτών του ψήφισε πριν από λίγο στο εκλογικό τμήμα του Περιστερίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν «να τος, να τος ο πρωθυπουργός», μόλις έφτασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Eίναι χαρακτηριστικό ότι δυσκολεύτηκε να προσεγγίσει το εκλογικό τμήμα λόγω του ενθουσιασμένου πλήθους.

«Οι εκλογές είναι η μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας. Στέκομαι με σεβασμό μπροστά στη λαϊκή ετυμηγορία», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 416 εκλογικό τμήμα στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου.

Και πρόσθεσε: «Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες παίρνουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους. Είμαι σίγουρος ότι αύριο ξημερώνει μια καλύτερη ημέρα για την πατρίδα μας. Καλή ψήφο σε όλες και όλους».

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με όλους όσοι τον προσέγγισαν και  φωτογραφήθηκε με όσους το ζήτησαν πριν αλλά και μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Σημειώνεται, πάντως, ότι υπήρξαν και κάποιες στιγμές έντασης καθώς την ίδια ώρα στο χώρο, η Αστυνομία είχε επιτρέψει την παράσταση διαμαρτυρίας μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που σήκωσαν πανό και επιχείρησαν να τον αποδοκιμάσουν.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr