Μενδώνη καλεί Τσίπρα για… ξενάγηση στην Ακρόπολη

by MANIFESTO

Με μια… εντυπωσιακή κίνηση η Λίνα Μενδώνη πετάει το “γάντι” στον Αλέξη Τσίπρα και τον προσκαλεί για ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης μαζί με τον Ακαδημαϊκό καθηγητή κ. Μανώλη Κορρέ. Τώρα, αν ο Αλέξης Τσίπρας, αποδεχτεί ή όχι την πρόσκληση,  επιδοθεί στο κυνήγι της… πινακίδας με το όνομα της Μενδώνη ή όχι, είναι δικός του λογαριασμός. 

Συγκεκριμένα η Λίνα Μενδώνη στην επιστολή της αναφέρει: “Παρακολουθώ με προσοχή τις δηλώσεις σας σχετικά με τα έργα και τις εργασίες αποκατάστασης που εκτελούνται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και στα επ’ αυτού κείμενα μνημεία και αντιλαμβάνομαι ότι έχετε έντονο και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον χώρο. Ως εκ τούτου, επιτρέψτε μου, παρακαλώ, να σας προσκαλέσω να επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και να σας ξεναγήσουμε μαζί με τον Ακαδημαϊκό καθηγητή κ. Μανώλη Κορρέ, όποτε το πρόγραμμά σας το επιτρέπει”.

Η πρόσκληση της Λίνας Μενδώνη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως τρολάρισμα του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος τις τελευταίες μέρες εκτέθηκε υιοθετώντας fake news. Θυμίζεται ότι ανήρτησε με τη φωτογραφία του, στον δικό του λογαριασμό στο facebook, ένα αυταπόδεικτα καραμπινάτο ψέμα, ότι δήθεν η Λίνα Μενδώνη τοποθέτησε επιγραφή με το όνομα της στην Ακρόπολη.

Μη διστάζοντας να δυσφημίσει το ίδιο το μνημείο διεθνούς κληρονομιάς. Η επιγραφή, όπως απεδείχθη, είχε ήδη κατασκευαστεί και το όνομα της Λίνας Μενδώνη δεν υπάρχει. Αφορά τη χορηγία του Ιδρύματος Ωνάση για ανελκυστήρα για ΑμεΑ, κάτι που δεν είχε φροντίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, εκθέτοντας τη χώρα.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα