Δεν φτάνει που πήγε σε έναν χώρο υπό ανακατασκευή και στον οποίο δεν λειτουργεί το σταθμαρχείο του ΟΣΕ στη Λάρισα, ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε από έναν… σταθμάρχη που έχει αποχωρήσει από τον Οργανισμό από το 2010, ζεί στην Ξάνθη και είναι και μέλος της τοπικής Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ. Και επίσης είναι και μέλος της επιτροπής ανασυγκρότησης που είχε συσταθεί από την Κουμουνδούρου.

Η κακοστημένη παράσταση που στήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα δεν είχε μόνον έναν πρωταγωνιστή. Είχε το πλήρες πακέτο της λογικής του πολακισμού που πλέον αναδεικνύεται σε κυρίαρχη ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την πανηγυρική… επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Ο συνταξιούχος σταθμαρχης του ΟΣΕ βρέθηκε από την Ξάνθη στη Λάρισα προκειμένου να ενημερώσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το τι συνέβαινε στο σταθμαρχείο όχι μόνο το 2019 που έφυγε η πρώτη φορά αριστερά από τη διακυβέρνηση της χώρας αλλά και το βράδυ του μοιραίου ατυχήματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας με την παρουσία του στο υπό ανακατασκευή κτήριο έκλεισε οριστικά την πόρτα στη στροφή προς το… κέντρο που διήρκησε λιγότερο από ένα 20ήμερο. Το γεγονός πως οι πολίτες του έχουν γυρίσει την πλάτη τον οδηγεί στην αναβίωση του λαικισμού και των ακραίων αντιπολιτευτικών ρητορικών απέναντι στη κυβέρνηση.

Και αυτή τη φορά δείχνει ότι προτίθεται να εκμεταλλευτεί μικροπολιτικά κάθε παράμετρο της τραγωδίας των Τεμπών και τους  57 νεκρούς.