Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, παραδόθηκε ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο κουνιάδο του και τραυμάτισε σοβαρά τη γυναίκα του, χθες το βράδυ, μέσα στο σπίτι τους, στα Μέγαρα.

Ο  δράστης, πήγε χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 20:30, στο σπίτι του κουνιάδου του, στη συμβολή των οδών Μελετίου Λουκά και Μυκηνών, όπου είχε έναν έντονο διαπληκτισμό μαζί του. Αφορμή, το γεγονός πως ο δράστης θεωρεί πως το θύμα, γιατρός 48 ετών, ήταν ο λόγος που η σύζυγός του (αδερφή του θύματος) τον εγκατέλειψε. Ο γιατρός, μαζί με την σύζυγό του, είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό με τον 50χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο, ο οποίος οδήγησε σε τραγωδία.

Ο δράστης, που τράπηκε σε φυγή μετά την ανθρωποκτονία, είναι σωφρονιστικός υπάλληλος και κουνιάδος του 48χρονου γιατρού, που έχασε την ζωή του από τους πυροβολισμούς. Ο κουνιάδος του θύματος πυροβόλησε και τη 43χρονη γυναίκα, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε μαζί τους, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά. Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο, όπου και νοσηλεύεται, ενώ οι γιατροί στο ίδιο νοσοκομείο διαπίστωσαν τον θάνατο του συζύγου της. Το ζευγάρι δέχθηκε τους πυροβολισμούς μπροστά στα μάτια των παιδιών του.

«Η ξαδέρφη μου είναι ευτυχώς καλά, δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο», δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Κώστας, ξάδερφος της συζύγου του θύματος.

«Ευτυχώς τα παιδιά δεν ήταν μάρτυρες», τόνισε και πρόσθεσε ότι εκεί βρισκόταν το πιο μικρό παιδί του ζευγαριού το «οποίο μάλλον δεν αντιλήφθηκε τι έγινε».

Ο ξάδερφος της συζύγου του θύματος είπε ότι έπεσε από τα σύννεφα μόλις έμαθε το τραγικό περιστατικό και πως δεν είχε ιδέα ότι ήταν τόσο έντονα τα πράγματα.

«Ούτε ο συγχωρεμένος πρέπει να το ήξερε, πάθαμε σοκ», τόνισε και πρόσθεσε ότι «προφανώς και δεν ισχύει» ο ισχυρισμός του δράστη ότι υπεύθυνος για το χωρισμό του ήταν το θύμα.