Με υπογραφή Τσίπρα 4 μετατάξεις στο Μαξίμου

233

Μετατάξεις και στο Μέγαρο Μαξίμου στις 31 Μαΐου με υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα.
Λίγες μέρες μετά τις ευρωεκλογές και τη συντριπτική ήττα σε αυτές του ΣΥΡΙΖΑ και ενώ η χώρα βάδιζε σε πρόωρες εθνικές εκλογές, με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα μετατάχθηκαν στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού τέσσερις μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αποκάλυψη έρχεται μετά το σάλο που προκάλεσαν οι μετατάξεις και αποσπάσεις συγγενών και «ημετέρων» του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, η ομολογία της Τασίας Χριστοδουλοπούλου περί «διασυνδέσεων» προκειμένου να αποσπαστεί η κόρη της στη Βουλή και στη συνέχεια της ανακοίνωσής της ότι δεν θα κατέβει υποψήφια στις εθνικές εκλογές.

Οι έντονες αντιδράσεις είχαν προκαλέσει τότε την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα ώστε να ανασταλεί η διαδικασία των μετατάξεων. Όπως προκύπτει όμως από το φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως στις 31 Μαΐου, μετατάξεις έγιναν και στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα μετατάχθηκαν στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού 4 μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι για ποιο λόγο ο κ. Τσίπρας αποφάσισε τη μετάταξη υπαλλήλων στη Βουλή τη στιγμή που μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ανακοίνωσε ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εθνικές εκλογές.

πηγή:athensvoice.gr