Ολα τα δίκια του κόσμου έχει ο Αντώνης Σαμαράς για τη σκευωρία Novartis. Κάποιοι τον «έστησαν» (μαζί με Στουρνάρα, Αδωνι, Αβραμόπουλο, Λοβέρδο και τους άλλους πέντε πολιτικούς) και τον πήγαιναν αχάραγα για πολιτική εκτέλεση.

Το ότι δεν εκτελέστηκε το άθλιο σχέδιό τους έχει να κάνει, κατά τη γνώμη μας, με δύο γεγονότα. Το πρώτο ότι η εισαγγελέας Τουλουπάκη, παρά τις προσπάθειές της να βρει (με βάση τις καταθέσεις των ψευδομαρτύρων, όπως έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι ήταν) έστω ένα «εξτρέ» με τις δήθεν μίζες που πήραν οι εμπλεκόμενοι στην καραμπινάτη σκευωρία, απέτυχε παταγωδώς γιατί απλά δεν υπήρχε τέτοιο στοιχείο. Υπήρχαν μόνο –όπως έχει αποφανθεί η ελληνική Δικαιοσύνη αρχειοθετώντας όλες τις υποθέσεις-–στους σκοτεινούς εγκεφάλους των κουκουλοφόρων ψευδομαρτύρων και στους νοσηρούς εγκεφάλους που κρύβονται πίσω απ’ αυτούς. Γι’ αυτό πρέπει να βγουν, ΧΘΕΣ, οι κουκούλες αφενός απ’ αυτά τα άθλια υποκείμενα και αφετέρου για να μάθουμε και τα «αφεντικά» τους. Γιατί εντολείς υπάρχουν. Δεν ξύπνησε η Κελέση και ο Σαράφης ένα πρωί και πήγαν στην Τουλουπάκη και είπαν αυτά που είπαν για τα 10 πολιτικά πρόσωπα. Ηταν καλά οργανωμένο το σχέδιο των πολιτικών σκευωρών για να τελειώσουν τους 10 πολιτικούς και για να διαλύσουν πρωτίστως τη ΝΔ και δευτερευόντως το ΠΑΣΟΚ, το οποίο ΠΑΣΟΚ παρεμπιπτόντως σήμερα ποιεί την νήσσα για τη σκευωρία.

Τίτλοι τέλους

Πάμε τώρα και στο δεύτερο γεγονός, εξίσου σημαντικό. Οι σκευωροί και τα τσιράκια τους οι κουκουλοφόροι απέτυχαν γιατί βρήκαν απέναντί τους το τείχος της αλήθειας των εμπλεκομένων και έναν Σαμαρά που από την πρώτη στιγμή υποσχέθηκε σε όλους αυτούς ότι θα τους πάει μέχρι τέλους. Κι αυτό κάνει σήμερα: Γράφει μαζί με τον Στουρνάρα, τον Γεωργιάδη, τον Λοβέρδο και τον Αβραμόπουλο το τέλος της σκευωρίας. Τα υπόλοιπα προσεχώς...