Με το πλοίο της γραμμής επέστρεψε στην Αθήνα από την Τήνο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στο νησί των Κυκλάδων για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα.

Οι εικόνες του τηλεοπτικού σταθμού Mega δείχνουν τον πρωθυπουργό, με χαλαρή εκδρομική ενδυμασία,  λόγω των ημερών, να περιμένει στην ουρά μαζί με εκατοντάδες πολίτες που ταξίδεψαν για Πειραιά προκειμένου να επιστρέψουν στην πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολίτες που τον αναγνώρισαν και τον πλησίασαν στο πλοίο.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δημοσιεύσει βίντεο στο TikTok από την παρουσία του στην Τήνο την Κυριακή του Πάσχα, όπου μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη έψηναν τον παραδοσιακό οβελία.