Η Ένωση κατάφερε να πετύχει τη 14η νίκη στο γήπεδό της σε ισάριθμες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League επικρατώντας 2-0 του Αστέρα Τρίπολης.

Η ΑΕΚ ανέβηκε στους 53 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από τον Παναθηναϊκό, που αγωνίζεται στη συνέχεια στο Φάληρο εναντίον του Ολυμπιακού.

Από την άλλη, οι Αρκάδες έμειναν στους 24 βαθμούς.

Τα γκολ πέτυχαν οι Αραούχο με κεφαλιά-ψαράκι στο 32′ και Γκατσίνοβιτς  στο 76′.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να αποκτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Γκαρντάφσκι στο 4′ για σκληρό φάουλ στον Αραούχο.

Στο 21′ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Μπαράλες, διότι ο επιθετικός των φιλοξενούμενων ήταν σε θέση οφσάιντ, όπως σωστά ακυρώθηκε στο 90+1′ το τέρμα του Ελίασον, αφού στην αρχή της φάσης ο Τσούμπερ πήρε την μπάλα από θέση οφσάιντ.

Στο τέλος του α΄ ημιχρόνου ο Λιβάι Γκαρσία αποχώρησε με τραυματισμό, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό του και την Κυριακή (26/02) θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Συνθέσεις:

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Γιόνσον, Πινέδα (78′ Μάνταλος), Άμραμπατ (68′ Ελίασον), Γκατσίνοβιτς, Αραούχο (78′ Γαλανόπουλος), Γκαρσία (45′ λ. τρ. Τσούμπερ).

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Ατιένθα, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Αλάγκμπε (79′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Γκαρντάβσκι, Τιλίκα (79′ Τασουλής), Ζούγλης (79′ Μπαρτόλο), Μπαράλες (46′ Κωστέας, 90′ Ριέρα).